OM

  

Møre Innredning ble etablert allerede i 1955 og er således et av landets eldste produsenter av butikkinnredning. Det som startet i et lite kjellerlokale for 60 år siden fremstår i dag som en moderne leverandør av arkitekttjenester og egenprodusert spesialinnredning med eget produksjonsanlegg på 3500 kvadratmeter. Adressen er fortsatt i Ålesund med både administrasjon, arkitektkontor og produksjon i egne lokaler på Blindheim.   

            

Møre Innredning er familiedrevet og drives nå av 3’dje generasjon. Helt siden starten for 60 år siden har spesialiteten vært produksjon av høykvalitets innredning til butikker, kontor og hoteller. I dag tilbys fortsatt spesialtilpasset innredning samt tilbehør som himling, gulv, belysning, veggelement, glass, skilt og fasade. Blant annet produsers det møbler og innredning til det skandinaviske markedet på vegne av velrennomerte internasjonale merkevarer. Hovedmarkedet for Møre Innredning er Norge, Sverige og Finland. Det er ikke uten grunn at vi har fått begrepet «Møre-kvalitet» blant våre kunder. Dette forplikter selvsagt og vi setter strenge krav til at vi gjør fra ide` til ferdig leveranse.

OSS


M10 M10
M7 M7
M2 M2
M8 M8
M6 M6
ML ML
MT12
M9 M9
M2 M2
M1 M1
ML
M5 M5
ML
ML

 

 

Kundens ønsker og våre anbefalinger er vesentlige for god funksjon og høy kvalitet. God kontroll gjennom hele prosessen fra første kundemøte til produksjon og montering sikrer dette. Sammen med kunden skaper vi funksjonelle løsninger som stimulerer til økt kjøpelyst og enkel og effektiv betjening.

 

 

Hvordan butikken er utformet og valg av materialer og farger påvirker kjøpsprosessen og mulighetene for opp- og mersalg. Våre arkitekter gjenspeiler butikkens identitet og ønsket profil. Vi tilbyr også bistand i alle faser av konseptutvikling for nye og etablerte butikker og kjeder.

Våre medarbeidere er med i både planleggingsfasen, produksjonsforløpet og selve monteringen ute hos kunde. Dette skaper dedikerte og løsningsorienterte ansatte som gjør sitt ytterste for å levere ekte kvalitet til avtalt tid.

KONTAKT OSS

Møre Innredning AS Tverrveien 36
6020 Ålesund
Pb. 9055 Blindheim
NO-6023 Ålesund
70152420
mail@more-innredning.no
facebook

Copyrigth 2015 Møre Innredning